День народження ведмедика

      Хто ж не любить святкувати день народження? Напевно, таких немає. А якщо цей день народження не звичайний, а казковий? Бажаючих буде багато прийти на свято. 23 вересня маленькі відвідувачі майстерні книжкових чудес «Золотий ключик» святкували День народження улюбленого ведмедика – Вінні-Пуха. Цього року казковому герою і персонажу мультиків виконується аж… 90 років!
Маленькі читачі знайомилися з Вінні-Пухом та його найкращими друзями; переглядали уривки з мультфільмів, співали веселі пісеньки ведмедика.
А яке ж казкове свято без ігор? Хлопчики і дівчатка із окремих фрагментів складали дуже цінний предмет – горщик з медом, розшукуючи Слонопотама, діти відгадували сліди лісових звірів, разом з Тигрою стрибали у мішках, з заплющеними оченятами малювали Совуню, відшукали хвостик віслюка Іа і допомогли зібрати кролику врожай морквинок. А малюк Ру подарував усім гостям солодкі сюрпризики.
Обов’язковим елементом кожного засідання «Золотого ключика» є майстер-клас. Цього разу ми з малечею робили веселих бджілок, які добувають Вінні-Пуху його улюблений мед.