У колі муз

        Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек працівники відділу масової роботи та естетичного виховання запросили на гостини своїх давніх друзів, учнів Миколаївського класичного ліцею.
Бібліотекарі запропонували ліцеїстам взяти участь у мистецькому турнірі «У колі муз» i тим самим перевірити свої знання з питань мистецтва.
Це був справжній турнір між двома командами, командою «Музи» та «Майстри і Маргарити». Розпочалося змагання з конкурсу «Розминка», команди по черзі відповідали на запитання, пов’язані з мистецтвом. А от музичні уподобання дітей допоміг виявити музичний конкурс «Вгадай мелодію». «Загадкова персона» – так називався конкурс, у якому команди відгадували постаті відомих митців. Жодний інтелектуальний турнір не обходиться без магічного конкурсу «Чорний ящик». Цікавим для присутніх виявився конкурс «Говорить малеча». Свої знання з хореографії команди змогли продемонструвати у конкурсі «В гостях у Терпсихори». Останній конкурс – «Конкурс капітанів» – допоміг виявити лідера турніру.
Звісно, переможці гри отримали безліч бурхливих оплесків і диплом переможця.
Вітаємо всіх із прийдешнім святом! Бажаємо наснаги та творчості. Творімо красу, плекаймо її в своїй душі!