Скайп-зустріч з Сашком Дерманським

        16 листопада у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбулася довгоочікувана скайп-зустріч активних читачів – учнів 3-В класу школи № 59 з відомим і популярним українським письменником Олександром Дерманським.
У дітей назбиралося чимало запитань до письменника, і вони поспішали наввипередки поставити їх, а Олександр Степанович із задоволенням на них відповідав на них. Прихильники творчості письменника ще й підготували йому сюрпризи: інсценізацію уривка з книги «Маляка – принцеса Драконії», вивчили вірші зі збірки «Бигимоти не медмеді» і, звичайно, висловлювали свої думки та враження про прочитані книги.
Олександр Дерманський теж порадував своїх читачів: читав новенькі вірші, розповідав про свої нові книги, радив читати книги своїх улюблених авторів. До речі, діти одразу ж і відгукнулись на його рекомендації. Крім Олександра Степановича, ми сьогодні познайомилися і з його маленькою «асистенткою», донькою Златою, яка із задоволенням допомагала таткові.
На завершення зустрічі діти висловлювали свої побажання і пропозиції, про що б вони хотіли прочитати у наступних книжках Сашка Дерманського. Скайп-зустріч з письменником вийшла веселою і радісною, теплою і змістовною, з щирим запрошенням його до міста Миколаєва.