«Всі мають право знати право».

       29 листопада в рамках «Тижня права» у відділі обслуговування учнів 5-9 класів проведено правовий органайзер «Всі мають право знати право».
До бібліотеки завітали вихованці будівельного коледжу. Бібліотекар Кулакова С.М. надала присутнім цікаву інформацію про право, його історію, вітчизняні і міжнародні правові організації.
Викладачі МНПУ ім. Сухомлинського Кириченко О. А., доктор юридичних наук, професор, зав. кафедрою правознавства інституту історії МНПУ ім.Сухомлинського, Зеркаль М. М., доктор історичних наук, професор, зав. Кафедрою етнографії та спеціальних історичних дисциплін МНУ ім.Сухомлинського поділилися з учнями конструктивними і компетентними порадами про сучасне правознавство, навчили дітей шанувати закони України, збагатили їх знання щодо правової свідомості, прищепили вміння висловлювати свою власну думку про права і обов’язки громадянина України.
Діти залюбки сприймали почуте і побачене на екрані, брали участь у правових іграх та вікторинах. Адже саме їм будувати майбутнє нашої держави, і отримані знання з правознавства, безперечно, стануть їм у нагоді.