Як Кошеня Правду шукало

        19 січня у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбулася радісна подія. В гості до наших маленьких читачів – вихованців дитячого садочка № 115 – завітала молода талановита миколаївська письменниця Ангеліна Кріхелі. Вона познайомила дітей зі своєю новою книгою «Як Кошеня Правду шукало».
Сюжет казки ніби-то простий, але приховує в собі великий сенс: як зробити так, щоб Правда, Чесність та Добро завжди залишалися у рідному домі? Саме цю істину письменниця і бібліотекарі намагалися донести малечі.
На зустрічі було багато сюрпризів: ляльковий театр книги «Буратіно», інсценізація уривка казки маленькими читайликами, «перевтілення» Ангеліни Кріхелі на головного героя казки – кошенятка Мурзика.
Книга Ангеліни Кріхелі інтерактивна, написана трьома мовами, але не має ілюстрацій. Автор пропонує читачам самим малювати героїв казки. А бібліотекарі запропонували діткам і самій письменниці взяти участь у бібліотечному майстер-класі: зробити героїв казки у техніці аплікації із серветок. Результат сподобався всім: чорно-білі заготовки засяяли різними барвами, до того це ще і захопливий процес, який розвиває моторику рук.
Зустріч у бібліотеці пройшла легко, весело, творчо і запам’яталася надовго.