Екологічний турнір «Ми люди, поки є природа»

       Природа щедро обдарувала нашу Землю. Вона — вірний друг і неоціненне багатство, джерело здоров’я й радості. Весь світ говорить про стан охорони навколишнього середовища та важливість його відновлення й охорони.
Саме тому 12 квітня співробітниками відділу обслуговування учнів 5-9 класів був проведений екологічний турнір «Ми люди, поки є природа» для школярів 7 та 8 класів ЗОШ №13.
Під час зустрічі діти розширили коло своїх екологічних знань, розглянули основні екологічні проблеми сучасності, проаналізували наслідки науково – технічного прогресу, поговорили про бережливе ставлення до навколишнього світу та про розумне використання ресурсів.
Учні активно брали участь в екологічному бліц-турнірі, проявили креатив у створенні соціального буклету та, потрапивши до «Екомайстерні», уявили себе мешканцями різних середовищ, аби зсередини роздивитись екологічні проблеми кожного з них.
Наприкінці зустрічі всі усвідомили, що завдання сучасного покоління – зберегти планету квітучою для прийдешніх! Просто роби те, що можеш!