Разом ми сильніші, разом здоровіші!

       Ні для кого не є секретом, що навесні уся природа оживає, прокидається, оновлюється, всім нам хочеться якнайшвидше вийти на вулицю і насолоджуватися змінами. Але дуже часто навесні ми хворіємо за браком вітамінів і поживних речовин у нашому організмі.
Щоб з нашими читачами таких негараздів не траплялося і їм нічого не заважало насолоджуватися весною, бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів вирішили нагадати їм правила безпеки і піклування про своє здоров’я.
13-14 квітня читачі – учні 2 класів шкіл № 59 та № 65 брали участь у грі-конкурсі «Разом ми сильніші, разом здоровіші!». Діти залюбки виконували різні завдання і збирали фішки за вірні відповіді. Вони розгадували сканворд, відгадуючи засоби гігієни, пригадували правила споживання їжі,виконуючи тестове завдання, познайомилися з різними корисними вітамінами у «вітамінному хіт-параді», вгадували різні види спорту у зашифрованому описі, а на прикладах небезпечних ситуацій пояснювали правила безпеки.
Тож, заходи завжди проходили емоційно, весело і жваво, а переможці були нагороджені медалями «Я дбаю про своє здоров’я».