День Книжкових відкриттів – свято «Від тих, хто пише – для тих, хто читає».

     25 квітня 2017 року у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбувся День Книжкових відкриттів – свято « Від тих, хто пише – для тих, хто читає». Вже стало традиційним проводити зустрічі з читачами і презентації книг миколаївських авторів у рамках програми «Миколаївська книга», якій нині виповнилося 15 років.
Зустріч з новою книгою – завжди приємна подія. А якщо це книги миколаївських письменників – то подвійна радість і гордість. На гостину до маленьких читачів завітали 3 дитячих письменники і поети і подарували їм чудові казки, поезію і прозу. Серед авторів: Ангеліна Кріхелі зі своїми двома книжечками « Найденыш» і «Як кошеня правду шукало», веселий і добрий автор Геннадій Борисов з новою книжечкою «Стуль», а також Людмила Яківна Чижова, яка представила книгу віршів «Веселі новини гарної днини».
Читайлики із задоволенням познайомилися з чудовими, добрими і талановитими письменниками. Всі були щиро вражені від спілкування дорослих з дітьми, тому що захід пройшов у формі діалогу, діти жваво брали участь у заході, було безліч запитань, на які письменники відверто давали відповіді. Наостанок діти побажали авторам нових дитячих книг, наснаги та здійснення усіх мрій, а вони, у свою чергу, дітям – нескінченних радощів та «цукерочного» настрою. Також були представлені книги авторів, які на захід не змогли прийти, це автор Інеса Завялова та її загадкова книга « Солодкі кулінарні марева та… Пригоди Ворохтуна , Даринки і Мирославчика у незвичайному світі» та чудова книга « Сказки волшебные и правдивые», автор якої є Євген Куцев.