Літературно-ігрова програма «Вас вітає Планета Океан»

       Літні канікули – довгоочікувана пора для всіх дітей! Бо саме літо – це час пригод та гарного відпочинку! І сьогодні дітвора зі шкільного табору ЗОШ №7 поринула в дивовижну подорож на пошуки невідомого острова разом з мандрівницею Софі Колумб – праправнучкою видатного Христофора Колумба. Під час мандрівки на дітей чекали різні пригоди та випробування: вони допомогли Перлинці знайти рідну домівку, гідно виконали завдання, які ім підготували пірати Індійського океану, брали участь в іграх та конкурсах «Хвиля хвилю доганяє», «Мешканці морських глибин» та завзято танцювали таночки-руханки.
А головне, що діти познайомилися з усіма океанами планети Земля в ігровій невимушеній формі, допомагаючи головним героям здійснити свої мрії: тендітній Перлинці – повернутися додому, в океан, а Софі Колумб -відкрити острів та стати знаменитою.
А фінал став неочікуваним і для дітей, і для однієї з героїнь: Софі назвала острів на честь подруги – острів Перлина! І Софі Колумб зрозуміла, що найголовніше в житті – це друзі та дружба, милосердя та небайдужість, а ще – чим більше знаєш, тим з тобою всім цікавіше.
І саме цим розумінням вона поділилася з дітьми!