«Песик хвостиком крутнув до бібліотеки всіх гукнув».

      В останній день січня, незважаючи на похмурий настрій погоди, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів було радісно, весело, гамірно і бешкетливо. Справа в тому, що відвідувачі майстерні книжкових чудес «Золотий ключик» зібралися на літературно-пізнавальну гру «Песик хвостиком крутнув до бібліотеки всіх гукнув».
Діти опинилися у літературній країні книжки «101 далматин». Разом з Анітою діти рятували своїх песиків від бандитки Кеті. Вона їх вкрала для «Нової шубки» Стервелли Де Віль. Діти відібрали своїх улюбленців у Кеті, подолали багато перешкод, аби захистити песиків. Малювали собачку на інтерактивній дошці, усі разом танцювали та повторювали рухи за песиками, грали в ігри та розповідали вірші та загадки Кеті про собак, підготовлені разом з батьками вдома.
Не обійшлося і без лялькового театру. Дітлахи подивилися виставу «Як собачка Соня нюхала квіти» по книзі А. Усачова «Розумна собачка Соня». Наприкінці діти разом з батьками робили символ року в техніці «аплікація» з ниток на папері.