На книжкових вітрилах – у веселе літо

      1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, бібліотекарі Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О.Лягіна завітали до юних читачів Комунального закладу “Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради” та провели театралізовану ігрову програму «На книжкових вітрилах – у веселе літо».
На заході читачів привітали зі святом директор ОБД ім. В.О.Лягіна Жайворонок Т.А., в.о. начальника відділу культури, туризму, освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Коблівської сільської ради Олефіренко О.Ю., директор Коблівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІст Мушаровська А.А.
А далі на дітей чекала весела подорож по літературному морю у пошуках чарівної скрині з героями вистави – капітаном Котом да Вінчі, Пеппі, Веселинкою та Ігринкою. Та нелегко було подорожувати героям. Адже на їх шляху з’явилися злий комп’ютерний Вірус та пірати – Гуля і Зизуля. Дітям разом з героями вистави довелося подолати безліч перешкод – вивчити морські команди, врятувати своїх друзів за допомогою рятівного круга, розгадати піратські загадки та «заморочки з бочки», ловити власноруч рибу та станцювати морський танок. Нарешті всі перешкоди було подолано, і чарівна скриня з книжками опинилася в руках у дітей. Добро вкотре перемогло зло. Дякуємо всім присутнім на заході. А маленьким читачам бажаємо гарних канікул та захоплюючого читання.