Віртуальна мандрівка «Смак життя по-німецьки»

Розмаїття світу вражає!
Скільки країн – стільки див!
А що ми знаємо про Німеччину?
22 листопада до Обласної бібліотеки для дітей ім.В.О.Лягіна завітали учні 8 класу ЗОШ №13, аби відкрити по-новому для себе цю дивовижну країну.
І дійсно, під час зустрічі, завдячуючи неймовірній Катерині Майєр, голові Миколаївського обласного центрального товариства німців та німецької молоді “Відергебурт”, всі присутні з поринули у неповторний світ німецької культури, традицій та історії.
Під час спілкування учні жваво обговорювали, що є спільного між культурами українців та німців, а в чому їх відмінності.
Великий інтерес у юних миколаївців викликала розповідь пані Катерини про невідомі сторінки з історії нашого міста, зокрема про неоціненний внесок німців-колоністів у розвиток нашого краю. Із захватом наші читачі брали участь у запропонованому інтерактиві, відгадуючи назви страв німецької кухні, назви міст Німеччини та інше.
Час зустрічі пролетів швидко та в невимушеній атмосфері, тому продовжили розмову і після закінчення заходу. Безмежно вдячні Катерині Маєр за чудовий виступ, який надихнув більше дізнаватися про історію нашого міста, бо нам є ким та чим пишатися!
Дякуємо всім присутнім за небайдужість до заходу та бажання пізнавати цей світ!