Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу проектів «МОЇ ПРАВА — МОЄ ЖИТТЯ»

    Конкурс було започатковано Національною бібліотекою України для дітей на виконання Указу Президента № 361\2017 від 14.11.2017 р. «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».
Назаренко Елла навчається в 11класі Щасливської ЗОШ та є активним користувачем бібліотеки. З раннього дитинства постійно бере участь у різноманітних літературних конкурсах, вікторинах, бібліотечних заходах. Дівчина цікавиться минулим рідного краю, любить досліджувати історію села, багато читає про видатних людей Миколаївщини. Елла – талановита дівчина з гарною дикцією, чудово малює та пише власні вірші. Також ми висловлюємо подяку іншим читачам за участь у конкурсі:
1. За колективну роботу – проект «Мої права, мої обов’язки»: Горбенку Олександру, Горбенко Ганні та консультанту проекту Горбенко Оксані Григорівні , читачів Токарівської міської бібліотеки-філії КЗ «Публічна бібліотека »Веселинівської селищної ради.
2. За колективну роботу – проект «Права дитини»: Рибіцькій Аліні, Бойко Кароліні, Герніченко Ангеліні та консультанту проекту, вчителю історії та правознавства, Коваль Антоніні Іванівні, читачів Кривоозерської РДБ. 3. За індивідуальну роботу – проект «Мої права – моє життя»: Григоряна Айка та консультанта Григорян Валентину Сергіївну, читачів КЗ «Коблівська публічна бібліотека».
4. За індивідуальну роботу – правознавчий проект «Мої права – моє життя»: Демській Катерині, читачки Рибаківської бібліотеки КЗ «Коблівська публічна бібліотека» .
З проектом-переможцем можна ознайомитися за посиланням: http://www.chl.kiev.ua/Default.aspx?id=8620http://www.chl.kiev.ua/Default.aspx?id=8620