Вечір романтичної поезії «Романтика – це є таке життя, яке хотілось щоб не забували»

    Напередодні Дня Святого Валентина Обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна радо зібрала шанувальників романтики  на вечір поезії молодого талановитого поета Руслана Горобця.
    На захід завітали студенти-філологи Черноморського національного університету ім. Петра Могили та бібліотекарі з миколаївської філії КНУКіМ, які неочікувано для себе поринули в романтичні світи поета.
Руслан Горобець познайомив всіх присутніх з ліричними віршами зі своєї збірку “Жодного дня без мрій”, за допомогою поетичної лотереї “Щаслива  святкова сторінка”.
    Гості обирали сердечко, на якому була зазначена певна цифра, яка обозначала номер сторінки, з якої автор мав зачитати свій вірш.
    Надзвичайно потужно та щиро пан Руслан зачитував свої монологи про кохання та нові вірші, які ще не бачили світ у вигляді книги.
    Під час невимушеного спілкування цікаво було дізнатись про літературні уподобання поета, його хобі – футбол та дикі мандрівки, а також разом з Русланом поринути у його дитячі та юнацькі спогади.
Присутні залюбки взяли участь у підготовлених бібліотекарями інтерактиві – “Поетичному передбаченні” та “Романтичному компліменті” від Руслана Горобця.
    Це ще більше підняло святковий настрій всім, хто завітав на вечір романтичної поезії. Наприкінці зустрічі на всіх чекали невимушений фотосет та автограф-сесія.