Книги Олексія Надемлінського у форматі «Let’s play book»

     28 березня у відділі обслуговування учнів 5-9 класів вирувала атмосфера веселого настрою з одеським колоритом!
Чому з одеським? – запитаєте ви.
Все просто! На наших читачів – вихованців гуртка англійської мови Клубу юних моряків з флотилією, чекало повне занурення у творчість дитячого письменника Олексія Надемлінського, який родом саме з Одеси.
    Це знайомство з книжками автора пройшло у форматі «let’s play book» (розіграємо книгу) за допомогою скайп-спілкування з письменником –одеситом.
Олексій Надемлінський натхненно розповідав про свої книжки, історію їх написання та давав відверті відповіді на запитання юних миколаївців: про улюблені предмети у школі, які книжки читав у дитинстві, чи має домашніх улюбленців та інші.
     Присутні мали змогу не тільки дізнатися про письменника багато цікавого, але й майже особисто познайомитися з господарською собачкою – бульдожкою Норою, яка собі тихесенько відпочивала на диванчику.
    Поспілкувавшись з паном Олексієм, всі активно брали участь у розігруванні книг, обравши собі героя до душі. Першою інсценували книгу «Дюжина байок Соломона ХІІ», а саме уривок про те, як відбувалося знайомство родини зі своїм новим мешканцем. Одні були у ролі мами і тата, інші зіграли сестричок Юлю та Валю, а найяскравішою та найвідповідальнішою стала роль головного героя книжки – папужки Соломона.
    А книжка «В дебрях одесской кухни» не тільки надала рецепти смачних страв з одеським колоритом, але й познайомила з чарівною дівчинкою Оксанкою, яка провела літо разом з дідусем та бабусею на дачі та навчилася у них готувати одеські страви. І це було дійсно незабутньо!
Інші книжки Олексія Надемлінського теж не менш веселі та захоплюючі. Найвлучніше висловилася про них наша читачка Вероніка, яка є прихильницею творчості автора: «Всі вони надзвичайно смішні!».
    Якщо хочете підняти собі настрій, читайте книжки Олексія Надемлінського!