Бібліографія online

    З 29 березня по 5 квітня в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна пройшов тиждень бібліографії «Бібліографія online». Протягом тижня відбулося Online-знайомство читачів з кращими Інтернет-ресурсами від Української асоціації працівників бібліотек для дітей та з бібліографічними покажчиками, представленими як в друкованому, так і в електронному вигляді на сайті Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна. На тиждень бібліографії завітали учні п’ятого класу Миколаївської гімназії № 2 та вихованці гуртка англійської мови Клубу юних моряків з флотилією.
     В рамках Тижня відбулася краєзнача гра-подорож «Топ-9 найцікавіших місць, які варто відвідати в Миколаєві» за маршрутами:
    Маршрут 1: Миколаївський зоопарк – Дитяче містечко «Казка»  – Водонапірна вежа Шухова – Миколаївська астрономічна обсерваторія – Миколаївський яхт-клуб;
    Маршрут 2: Городище «Дикий Сад» – Музей суднобудування і флоту – Миколаївський обласний краєзнавчий музей Старофлотські казарми – Миколаївський обласний художній музей ім.В. В. Верещагіна.
    Потрапити на ту чи іншу зупинку протягом усієї подорожі мандрівникам допомагає GPS навігатор. На кожній зупинці їх чекає цікава інформація, світлини, відеоматеріали, а ще розвивальні ігри, цікаві лабіринти та подорожі, захоплюючі кросворди та книги, з яких можна більше дізнатися про маршрути.