Бібліотечні сутінки «Сторінками Гоголівських книг»

    12 квітня в Обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна пройшов квест «Бібліотечні сутінки «Сторінками Гоголівських книг», приурочений до 210-річчя від дня народження  видатного українського письменника Миколи Васильовича Гоголя. Цього вечора на дітей чекало багато цікавих зустрічей із безсмертними  героями книг письменника: Солохою, Вакулою, Панночкою, Чортом та самим Миколою Гоголем.
    Мандруючи стилізовано оформленими відділами бібліотеки, а саме  – Містичним, Трагічним, Жахливим та Загадковим  хуторами, діти шукали мапу з позначенням місцезнаходження загубленого рукопису Гоголя. Проходячи нелегкі випробовування від героїв містичних хуторів,  їм довелося  зануритися у творчість письменника та пригадати  незабутніх гоголівських персонажів. Все закінчилось щасливо: подолавши всі перешкоди, діти знайшли мапу та рукопис, який передали заблукавшому привиду Гоголя.
    За що вдячний письменник разом з героями книг щедро частував учасників квесту смаколиками. Читаймо та пізнаваймо твори українських письменників – неоціненний  скарб нашого народу!