На старті – літні читання 2019

     Вже багато років поспіль, бібліотека проводить урочисте відкриття літних читань  не тільки для своїх  читачів, але й школярів з усіх куточків Миколаївщини. Не став винятком і 2019 рік. Цього разу,  28 травня 2019 року, бібліотекарі Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О.Лягіна завітали до юних читачів Снігурівської  РДБ та провели театралізовану ігрову програму «На казкових вітрилах у книжкове літо». Захід проходив на території районного Будинку культури та за участю дитячих колективів закладів смт Снігурівка.

    Читачів, яких було понад 500 осіб,  привітали зі святом директор ОБД ім. В.О. Лягіна Жайворонок Т.А., директор Снігурівської  районной  ЦБС  Косій А. А.

    А далі на дітей чекала весела та цікава подорож по літературному морю у пошуках чарівної скрині з героями вистави – капітаном Котом да Вінчі, Пеппі Довгапанчоха, Веселинкою та Ігринкою. Та не дуже легко було подорожувати юним читайликам. Адже на їх шляху з`явилися підступний комп’ютерний Вірус та пірати – Гуля та Зизуля. 

    Дітям разом з героями вистави довелося подолати безліч перешкод: вивчати морські команди, врятувати своїх друзів за допомогою рятівного круга, розгадати піратські загадки та «заморочки з бочки», ловити власноруч рибу та станцювати морський танок. Нарешті всі перешкоди було подолано, і чарівна скриня з книжками опинилася в руках у дітей. Добро вкотре перемогло зло.

    Юні читачі Снігурівки з задоволенням брали участь у  всіх конкурсах, танцювали та грали разом з героями вистави. Сподіваємось,  що впродовж літних канікул   діти прочитають  багато книжок, а  бібліотекарі, як  завжди, чекають читачів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *