Пригодницькі викрутаси з Ядвігою Олізарівною

 Які ж то літні канікули та без захоплюючих пригод! Саме це чекало 10-го та 11-го червня на вихованців літніх таборів ЗОШ №59 та №4 під час театралізованого читання-гри “Читаємо В.Рутківського разом з Ядвігою Олізарівною”.

За сценарієм, головній героїні дійства Ядвізі Олізарівні потрібно було згадати своє справжнє ім’я за допомогою дітей, що завітали до бібліотеки, аби сталося диво дивне.

 Помічником відьми був її кіт Аристарх, який мріяв про те, що коли Ядвіга знову стане людиною, а не Бабою – Ягою, то, нарешті, почне і годувати його по-людськи, а не зіллячком різним.

Але шлях до мрії непростий!

 На дітей чекало десять випробувань: «Біографічне», «Перевтілення», «Знайомство», «Логічне», «Неочікуване» та інші. За кожну правильну відповідь вони отримували частку імені відьми.

Завдання були такі різноманітні, що читайлики мали змогу продемонструвати всі свої здібності – пісенні, акторські та інтелектуальні.

Подолавши усі перешкоди та проявивши при цьому неабиякі знання української мови, кмітливість та спритність, учасники гри допомогли Ядвізі згадати своє справжнє ім’я – Катерина Трохимівна.

І саме після того, як ім’я стало всім відоме, Ядвіга перетворилася знову на звичайнісіньку бабусю Катрю. І вона з великим нетерпінням поспішила нагодувати голодного кота Аристарха і м’ясцем смачненьким, і рибкою свіженькою!

Ось так закінчилися пригодницькі викрутаси з Ядвігою Олізарівною, але канікули тільки ропочинаються! Тому ще всі літні пригоди попереду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *