Книжки, які долають булінг

     Тема підліткового булінгу   дуже складна і актуальна, тому  молоді українські автори порушують цю тему. 

     25 лютого 2020 року у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна відбулась презентація книги Юлії  Чернієнко  «Помста», яка вийшла у видавничому центрі «Академія». Серед здобутків  молодої письменниці – першість у Міжнародному літературному конкурсі “Гранослов” із романом “Раби”, ІІ місце у Міжнародному літературному конкурсі “Крилатий Лев” за повість “Вирок Міри”, що й стала її дебютом під назвою “Помста”.

     Письменниця народилася у  місті Херсон. Навчалася на філологічному факультеті  Херсонського державного університету.  Два роки викладала українську мову і літературу школярам, а потім обрала професію бібліотекаря. Наразі працює у обласнії бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки, де, окрім усього, опікується літературною студією “Контур”. 

     Познайомитися з письменницею та її творчістю прийшли учні  7 та 8 класів ЗОШ №34, читачі, колеги і журналісти. Презентація пройшла в теплій дружній атмосфері. Юні читачі  проявили щирий інтерес як до самої книги, так і до її автора, тому що героями книги Юлії Чернієнко є самє їх однолітки, і проблеми, описані в книзі, дуже їм близькі. Присутні ставили  багато цікавих  запитань, а також отримали книги з автографом авторки.

    До нових зустрічей! До нових книг!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *