Єднаймо Україну Тарасовим словом

Тарас Шевченко –  геній, поет, художник та символ України. Тому у  ці березневі дні  увесь  світ шанує великого українця з нагоди його Дня народження.

Працівники  Обласної бібліотеки для дітей ім.В.О. Лягіна  також долучилися до  увічнення пам’яті Кобзаря.  Вони завітали до учнів 5-го класу ЗОШ № 13  та провели для них літературний портрет «Єднаймо Україну Тарасовим словом».

Під час заходу діти дізналися багато цікавого та нового про життя і творчість Тараса Григоровича. Віртуально вони пройшли стежками Тараса і на Звенигородщині,  і в Каневі, і в Кахахстані та в інших місцях.  Найбільше учнів вразили відеосюжети  «Незвичайна Арт-виставка «Шевченко в метро» та «@shev_che  в Інстаграмі».

Свою ерудицію та обізнаність з творчістю Тараса Шевченка п’ятикласники проявили під час літературної гри «Ланцюжок», конкурсу НЛО (невпізнаний літературний об’єкт) та вікторини «Наш Тарас».

Скільки б років не минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *