Меморандум підписано!

13 серпня, в Миколаївському обласному центрі громадського здоров’я Миколаївської обласної ради відбулося засідання «круглого столу» з питань розбудови та партнерства в сфері громадського здоров’я в Миколаївській області за участю виконуючої обов’язки начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Оксани Черненко.

Учасники заходу: директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Наталія Гнатуша, директор Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Матвієнко, керівник Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста Андрій Скороход, директорка Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького Тетяна Тверда та директорка Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна Тетяна Жайворонок у невимушеній атмосфері обговорили важливі питання.

У ході засідання між комунальним некомерційним підприємством «Миколаївський обласний центр громадського здоров’я» Миколаївської обласної ради та Миколаївською обласною бібліотекою для дітей ім. В. О. Лягіна і Центральною міською бібліотекою ім. М. Л. Кропивницького було підписано Меморандуми про співпрацю та інформаційне партнерство (в рамках реалізації проєкту «Розвиток регіональних систем громадського здоров’я», беручи до уваги спільність інтересів та завдань партнерів у галузі підтримки та розвитку громадського здоров’я у Миколаївській області).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *