Літературний діалог на ZOOM-платформі

9 грудня 2020 року Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна організувала і провела творчу онлайн-зустріч з відомими миколаївськими письменницями Вірою Марущак, Тетяною Свірською та Ольгою Славною. На захід у програмі ZOOM завітали юні читачі бібліотек для дітей та загальноосвітніх шкіл Миколаївської області. Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменниць, а й діалог професіоналів з талановитою молоддю, яка робить свої перші літературні кроки. У межах зустрічі авторки поділилися історіями створення своїх прозових і поетичних творів, надали дітям корисні слушні поради та відповіли на їх численні запитання.

Директор Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім.. В.О. Лягіна Тетяна Жайворонок і Голова НСПУ Віра Марущак поділилися планами щодо створення при бібліотеці Літературної студії та запропонували юним читачам надсилати свої творчі роботи на електронну адресу бібліотеки.
Сподіваємось, що зустріч з улюбленими письменницями залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей та надихнула їх на власну творчість і участь в літературних всеукраїнських конкурсах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *