Всеукраїнська піар-акція «КОЛО читання»

 Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна взяла участь у Всеукраїнській національній піар-акції «КОЛО читання», яка проходить в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання 2021 «Книга єднає країну!», з 24 березня по 04 квітня 2021 р. Організатором і координатором піар-акції є Національна бібліотека України для дітей. Головна умова участі – це презентація творчості регіонального письменника та інтерактивної вікторини за його творчістю.
Щодня на сторінці Facebook Національної бібліотеки України для дітей, чотири бібліотеки представлятимуть своїх письменників у визначений час.

 24 березня Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна презентувала миколаївську письменницю Тетяну Дмитрівну Свірську, членкиню Національної Спілки письменників України та провела з нею бліц-інтерв`ю . Тетяна Свірська – переможниця IX обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга – 2014» у номінації «Краще видання для дітей та юнацтва» за книгу «Сонячний зайчик»; переможниця XІІ обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга – 2017» у номінації «Краще видання для дітей та юнацтва» за книгу «Подорож у Дивне, або нова Казка»; переможниця Першого поетичного конкурсу-фестивалю Якова Бузинного «Жива вода на рани України» (ІІІ місце у номінації «Християнська поезія» 2015 р).

 Завдання для учасників акції – це віртуальні ігри, розроблені фахівцями бібліотеки, які знайомлять читачів із творчістю Тетяни Свірської. Гра «У світлім-пресвітлім казковому лісі» https://learningapps.org/watch?v=p6336k5yj21. Гра «Мудрі вислови https://learningapps.org/watch?v=p1nvv87ik21 Гра «Вгадай, про яку книгу йдеться?» https://learningapps.org/watch?v=pwctq70cn21.

 Юні читачі та їх батьки були активними, з задоволенням брали участь в інтерактивних іграх, підтримали Тетяну Свірську та бібліотеку уподобайками та коментарями . Дуже вдячні усім за підтримку. 2 квітня буде визначатися рейтинг дитячих бібліотек за показником включеності користувачів під публікаціями.

Піар-акція КОЛО читання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *