Підсумки Всеукраїнської піаракції «КОЛО читання. Книга єднає країну!»

КОЛО читання. Книга єднає країну
Друзі, у нас гарна новина!КОЛО читання скрин
Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна взяла участь та посіла друге місце у Всеукраїнській національній піаракції «КОЛО читання».

За ініціативи Національної бібліотеки України для дітей 28 дитячих бібліотек взяли участь в онлайн-програмі Тижня дитячого читання. За 9 днів піаракції читачам було презентовано творчість 31 письменника. 200 унікальних читачів із різних куточків країни стали учасниками інтерактивних завдань. Миколаївська обласна бібліотека презентувала письменницю-краянку Тетяну Дмитрівну Свірську.

Завданнями для учасників акції були віртуальні ігри, розроблені фахівцями бібліотеки, які знайомлять читачів із творчістю цієї чудової письменниці. Крім того, юні миколаївці познайомилися із творчістю багатьох класних українських письменників. Рейтинг кращих бібліотек вираховувався із суми взаємодій із публікаціями бібліотеки на Facebook впродовж доби з моменту публікації та оцінки читацького журі, до якого увійшли Лідери читання-2020.

Ми дуже вдячні усім колегам та читачам, які підтримали нашу бібліотеку та цю акцію! Саме такими спільними діями ми створили справжнє КОЛО читання. Яке об`єднало всю нашу Україну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *