Вітаємо переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!»

Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна з 01 червня по 10 липня 2021 р. організувала і провела обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» до 30-річчя Незалежності України. Організаційно-методичне забезпечення Конкурсу здійснює Національна бібліотека України для дітей Національна спілка художників України, Видавництво «Vivat», ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» та Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

На обласний тур було надіслано 44 роботи учасників – читачів віком від 7 до 18 років різних бібліотек Миколаївської області. Мета Конкурсу — формування високої громадянської свідомості у дітей; сприяння національно-патріотичному вихованню особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою; сприяння збереженню народних та родинних традицій, єдності і культурного розвитку нації.

Роботи оцінювало поважне журі у складі: Романченко Олени Леонідівни, заступника директора Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна; Пінчук Надії Леонідівни – членкині Національної Спілки художників України; Грушая Максима Володимировича – члена ГО «Асоціація учасників та ветеранів АТО» і фахівців обласної бібліотеки. При розгляді робіт увага журі зверталася на відповідність темі номінації, оригінальність та творчий підхід. Керуючись положенням про конкурс, журі, розглянувши 44 роботи учасників обласного туру конкурсу, ухвалило рішення: Визнати переможцями обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» за такими номінаціями:

Номінація «Малюнок»
Учні 1-4 класів:
І місце – Брохун Єлизавета (м. Вознесенськ)

Учні 5-8 класів:
І місце – Семенова Кіра (м. Вознесенськ)

Учні 9-11 класів
І місце – Новошицька Владіслава (с. Кумарі Первомайський р-н Миколаївська області)

Номінація «Вишивка»
Учні 1-4 класів:
І місце – Фурман Олександр (с. Кобзарці, Баштанський (Снігурівський) р-н)

Колективна робота:
І місце – Чорний Андрій та Чорна Яна (смт. Єланець)

Номінація «Аплікація»

Учні 1-4 класів:
І місце – Настенко Поліна (с. Возсіятське Вознесенський р-н )

Учні 5-8 класів:
І місце – Короткова Владислава (смт. Єланець)

Вітаємо переможців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *