Допитливі UA

19 листопада в Обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна відбулося чергове засідання читацького клубу «Допитливі UA».

Бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів підготували дітям квест-поттеріану «Маги Гоґвортсу » з мандрівкою до чарівної школи, де дітей розподілили на факультети. Після чого новоспечені студенти Школи чарів і чаклунства відвідали уроки зіллєваріння, магії та рунознавства, грали у квідич, здійснили мандрівку до чарівного Забороненого лісу.

Завдання на чарівних локаціях квесту вийшли цікавими та оригінальними ще і завдяки тому, що діти шукали зашифровані послання на сторінках книжок про улюбленого персонажа. Особливою увагою користувалися книги Дж. К. Ролінґ «Квідич крізь віки» та «Фантастичні звірі і де їх шукати», адже більшість з учасників вперше з ними познайомилися під гри.

Зустріч пройшла насичено: з переодяганням, розкриттям таємниць, розшифруванням загадкових послань та ще з багатьма пригодами. На завершення квесту члени клубу обговорювали зустріч за приємним чаюванням і смаколиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *