Підсумки Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках!»

5 серпня 2022 р. Тетяна Жайворонок, директор Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна,  взяла участь  у пресконференції, присвяченій підбиттю підсумків Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках!» у рамках відзначення Року збереження природи та живого миру в Україні.

Організатор заходу – Національна бібліотека України для дітей запросила обласні бібліотеки для дітей – учасниць конкурсу до професійного спілкування в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Під час пресконференції директор закладу Тетяна  Жайворонок розповіла про організацію і проведення обласного туру  Конкурсу на Миколаївщині, зазначила, що діти Миколаївщини взяли активну  участь у заході, створили понад 350 тематичних малюнків. На жаль  частина робіт не дійшла до обласного журі, бо у наслідок обстрілу постраждало відділення Укрпошти, де вони знаходилися на той час.

У рамках проведення пресконференції відбулась презентація виставки дитячих робіт та оголошення переможців Конкурсу. Вітаємо Гемар Кароліну зі спеціальною відзнакою Національної бібліотеки України для дітей. А також артмайстерню «Творчі долоньки» та Новомиколаївську ЗОШ Первомайської селищної ради, які були відзначені подяками від Національної Спілки Художників України. 

Всі учасники Конкурсу отримають електронний сертифікат фіналіста, а переможці будуть нагороджені спеціальними дипломами та пам’ятними подарунками. Також буде підготовлено АЛЬМАНАХ, до якого увійдуть 100 кращих робіт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *