Історія про міжнаціональну дружбу

Пам’ятаєте, як 8 березня до Миколаївської обласної бібліотеки для дітей завітав поважний гість – наш друг, британський журналіст і письменник Ед Вулліамі Ed Vulliamy , який багато років пропрацював кореспондентом «The Guardian»?
Так от, у квітні гарна історія про міжнаціональну дружбу здобула своє продовження!
Наша бібліотека отримала від нашого друга 51 чудову книгу авторства його матері – відомої дитячої письменниці та ілюстраторки Ширлі Г’юз (Shirley Hughes).
Книжечки, подаровані паном Едом, стануть у нагоді наймолодшим нашим читачам, як тим, котрі тільки починають вивчати англійську мову, так і тим, хто просто хоче добре провести час за читанням ніжних, затишних і теплих історій, про діток, та їх буденні (і не дуже буденні) пригоди.
Звичайно ж, на окрему увагу заслуговують ілюстрації, які супроводжують кожну історію. Та що розповідати? Завітайте до бібліотеки і подивіться самі!
Миколаївська обласна бібліотека для дітей висловлює щиру подяку пану Еду Вулліамі за відвідини і подарунки і Національна бібліотека України для дітей за сприяння у організації цієї зустрічі! Сподіваємося, що скоро зможемо зустрітися у галасливих, наповнених дитячим сміхом, залах нашої бібліотеки у мирному Миколаєві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *