Моя сім’я — моя фортеця

Сім’я, безумовно, має велике значення для людини. Для кожного сім’я — це відчуття опори, підтримки, взаєморозуміння. Те, що дає сили долати життєві труднощі, досягати результатів і розвиватися. Сім’я є невід’ємною ланкою суспільства, а тому від стосунків в кожній родині залежить майбутнє дітей і всього людства.
Маючи на меті сприяти формуванню в учнів уявлення про сім’ю як осередок любові, емпатії, взаємодопомоги та відповідальності, 15 травня, працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів обласної бібліотеки для дітей провели захід «Моя сім’я — моя фортеця» для учнів 8 класу гімназії № 13 Миколаївська гімназія 13
Ми обговорили значення сім’ї для кожної людини, класифікацію сімей, а також функції родини, і, звичайно ж, пограли в цікаві інтерактивні ігри. Насамкінець ми влаштували мозковий штурм на тему «Як побудувати гармонійні стосунки в сім’ї».
Маємо надію, що наш захід допоможе усвідомити, що сім’я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама. Сім’я — це особливий світ, де все таке рідне й улюблене. Це найрідніше та найзатишніше місце на землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *