Миколаївська обласна бібліотека для дітей розпочинає літні читання в селі Михайлівка Степівської громади

Сьогодні, 29 травня, напередодні Дня захисту дітей, працівники Миколаївської обласної бібліотеки для дітей завітали до маленьких читайликів села Михайлівка Степківської громади із театралізованим розважальним дійством «Киці-мандрівниці. Навколо Європи за 60 хвилин». Приводом для відвідин стала також надважлива для кожної бібліотеки подія – старт літніх читань!
Літні читання ‒ це особливий період, коли діти можуть насолоджуватися книжками та розвивати свої таланти впродовж канікул.
Одним із головних завдань Миколаївської обласної бібліотеки для дітей є стимулювання і підтримка літературного інтересу у молодого покоління. Ми розуміємо важливість читання для розвитку мови, уяви та критичного мислення у дітей. Тому читання влітку є чудовим способом залучити якомога більше дітей до світу літератури та дати їм можливість розширити свої знання під час літніх канікул.
Працівники бібліотеки для дітей відіграють важливу роль у забезпеченні успіху літніх читань, адже вони не тільки обирають цікаві книжки для дітей, але й допомагають їм знаходити літературні матеріали відповідно до їхніх інтересів та рівня розвитку, сприяючи розвитку творчих здібностей дітей та їхньої любові до книжок.
Літні читання, організовані бібліотекою, є чудовим способом сприяння розвитку літературного інтересу, творчих здібностей та інтелектуального зростання дітей під час літніх канікул. Ця ініціатива створює можливість для місцевих дітей насолоджуватися книжками, вчити їх цінувати і розуміти силу слів. А старт літніх читань в Михайлівці демонструє позитивну співпрацю між бібліотекою, громадою та батьками, забезпечуючи змістовне та захопливе літо для молодого покоління!
Також, протягом двох наступних тижнів, плануємо провести ще низку театралізованих ігрових заходів для читачів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей і дітей Миколаївщини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *