Піратська вечірка

Сьогодні для маленьких жителів села Степове книжковий світ засяяв новими, яскравими кольорами та магічними пригодами.
Усе це стало можливим завдяки неймовірним бібліотекарям Миколаївської обласної бібліотеки для дітей, які вирішили влаштувати справжню піратську вечірку для маленьких читачів нашої області.
На Степове, як і на всю Україну, свій негативний відбиток наклала війна. Однак бібліотекарі розуміють, наскільки важливо, серед усієї невпевненості у завтрашньому дні, подарувати дітям трохи радості та поселити у чистих серцях надію на гарне майбутнє, дати змогу продовжувати мріяти і зберегти найсвітліші спогади про дитинство.
Саме тому, 6 червня, працівники нашої бібліотеки ненадовго перетворилися на справжніх піратів!
Бібліотекарі вбралися у веселі костюми, щоб привернути увагу на малечі та надихнути їх вирушити назустріч веселим пригодам!
Діти не могли повірити своїм очам, коли побачили, що їхні улюблені герої ‒ Посіпака, Мікі та Мінні Мауси ‒ теж доєдналися до вечірки.
Бібліотекарі організували цікаві ігри та конкурси, серед яких були і стрибки у мішках, і навчання морським командам, і різноманітні естафети. Не забули ми і про головне – тренування розуму. Діти стали частиною піратського екіпажу, шукали втрачені скарби, розгадували загадки та виконували усі поставлені завдання. Кожен маленький учасник відчув себе справжнім піратом, який впевнено ходить океаном знань і фантазії на власному кораблі!
Чим же все завершилося? Скарб було знайдено і по-чесно-піратському розділено між усіма учасниками. Що це за скарб такий, запитаєте ви. Ну звісно ж – знання! Директор Миколаївської обласної бібліотеки для дітей передала для читайликів зі Степового багато нових книжок, які ми отримали у рамках акції «Українським дітям – українську книгу».
Попри всі труднощі, які приносить сьогодення, ми намагаємося зробити все можливе, аби подарувати дітям щасливе дитинство, сповнене радості та гарних спогадів. Аби для юного покоління бібліотека стала не просто місцем, де зберігаються книги, а оазисом дитинства, де кожен може забути про печаль та побачити все красиве, що нас оточує.
Ми щиро сподіваємося, що наша піратська вечірка стала для дітей символом дитинства, надії, стійкості, впевненості у собі та віри у Перемогу добра над злом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *