Правила мінної безпеки для дітей і дорослих

Ми раді повідомити вам про надзвичайно корисну подію, яка відбудеться 16 червня о 10:00. В цей день в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей відбудеться безкоштовна зустріч-знайомство з правилами мінної безпеки для дітей і дорослих.
Це унікальна можливість отримати цінні знання та навички, необхідні для вашої безпеки. Зустріч проведуть представники HALO Trust – відомої організації, яка займається мінною безпекою та розмінуванням.
Ви дізнаєтеся про основні принципи безпечної поведінки в зоні можливої мінної небезпеки, як правильно визначити та поводитися з підозрілими предметами, а також як захистити себе та близьких у разі небезпеки.
Знання, здобуті на зустрічі знадобляться як дітям, так і дорослим, оскільки мінна безпека є важливою складовою нашого сьогодення. Усі охочі зможуть взяти участь у зустрічі, незалежно від віку та попереднього досвіду.
Не пропустіть унікальну можливість покращити свої знання та навички з мінної безпеки! Завітайте 16 червня о 10:00 в Миколаївську обласну бібліотеку для дітей, на Спаській 66.
Пам’ятайте, знання – це потужний інструмент що допоможе наблизити нашу Перемогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *