Літо + діти = час радіти!

Бібліотека – круто! Бібліотека влітку – ще краще!
Сьогодні працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей запросили до KINDER-двіжу «Літо + діти = час радіти!» учнів 5 класу ЗОШ №22 і разом із ними поринули у дивовижну атмосферу веселого літа.
Ми дізнавалися факти про літо, моря та океани та грали в літні асоціації. Також ми дізналися, що таке відпочинок та якими бувають його види, поміркували, що саме для кожного є ідеальним відпочинком. А ще ми здійснили літню книжкову подорож, з’ясували, якими бувають види туризму та здійснили гастрономічний тур Україною та Європою.
Ну і який же цікавий захід обійдеться без веселих ігор? Діти охоче і в крокодила грали, і пазли-туристичні пам’ятки збирали, і поєднували країни з їх національними стравами, і навіть виготовили книжкові закладинки, котрі нагадуватимуть малечі про чудовий день, проведений у бібліотеці. А щоб жодної хвилини не нудьгувати, ми усі разом влаштували руханку «Паляниця».
Нехай літо залишиться з нами квітами, суничними галявинами, невгамовними голосами птахів, теплими і ласкавими літніми дощами, емоціями, від яких хочеться дихати глибоко і вільно. Адже хороші думки і позитивні враження допомагають людині жити щасливо!
Дякуємо читачам за те, що завітали до нас, дякуємо ЗСУ за можливість дарувати дітям щасливе дитинство! Сподіваємося на найшвидшу зустріч вже у мирному Миколаєві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *