Фольклорна мандрівка «Хай квітне моя Україна» в Єланці

У мальовничому куточку Миколаївської області, серед зелених лісів та живописних полів, розташоване селище Єланець. Тут, серед невеликої спільноти, відбуваються найцікавіші пригоди, особливо коли мова йде про культуру та традиції. Однієї чудової літньої днини, коли небо було ясним, а сонце лагідно огортало нас своїм теплом, бібліотекарі Миколаївської обласної бібліотеки для дітей завітали до цього чарівного селища, аби здійснити незвичайну захопливу подорож у світ українського фольклору.
Для дітей з Єланця було організовано фольклорну мандрівку «Хай квітне моя Україна». Бібліотекарі вже зранку приготували для маленьких мандрівників цікавий маршрут, що пролягав через сторінки книжок, легенді загадок. Кожна станція маршруту була пов’язана з різними аспектами українського фольклору.
Із превеликим задоволенням учасники виконували різноманітні завдання на станціях «Козацька», «Казкова», «Загадкова», «Мандрівна» та «Символи України»
Завершивши фольклорну мандрівку, діти повернулися до реальності, поповнивши скарбницю знань та емоцій. Вони не лише дізналися більше про свою культуру, але й відчули гордість за свою країну та бажання дбати про її спадщину.
Завдяки маленьким жителям Єланця, бібліотекарям вдалося створити незабутній день, що надовго залишиться в наших серцях і надихне на подальші пригоди у світі культури та традицій.
Ми щиро вдячні, насамперед, дітям, за активну участь у мандрівці, а також – працівникам Єланецької бібліотеки, за непереборне бажання, попри всі негаразди сьогодення, подарувати своїм маленьким читачам щасливе дитинство!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *