Соняшниковий майтер-клас

Що ми знаємо про соняшник? Дітвора із Майстерні Книжкових Чудес зібралася в останній день літа і з легкістю відповіла на це питання, адже 31.08.2023 відбувся соняшниковий майтер-клас!
Під керівництвом бібліотекарів, учасники занурилися у виготовлення сонячної квітки. Кожен крок, кожен листочок або пелюстка – це була не лише товорчість, а й спосіб висловити власну шану та вдячність тим, хто боровся за нашу незалежність- саме квітка соняха стала символом Дня пам’яті захисників України, символом скорботи за загиблими на українськими воїнами.
Атмосфера тепла і щирості, що панувала під час заходу, не закінчилася після його завершення, адже на учасників чекало чаювання зі смаколиками та дружне спілкування.
Сьогоднішній майстер-клас із виготовлення аплікації «Соняшник» став достойним і символічним завершенням нашого циклу літніх майстер-класів. Протягом усього літа ми разом досліджували різні види творчості, набували нових навичок та ділилися своїми досягненнями. Кожна наша зустріч була особливою, але сьогодні ми завершуємо літній сезон з відчуттям радості та гордості за все досягнуте і головне-бібліотека та діти знайшли нових друзів!
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *