Свято «Пригоди першокласників у бібліотеці»

Сонячний ранок 1 вересня приніс першокласникам, що завітали сьогодні до Миколаївської обласної бібліотеки для дітей, особливий подарунок – чарівне свято, яке обіцяло стати незабутнім початком навчального року. Головні герої свята – Буква А, яка познайомилася з першокласниками і запросила їх до своєї казкової країни з допомогою чарівного танцю та БЯква, яка вважала себе головною у цій країні й, ну дуже, не хотіла бачити тут гостей, а згодом ще й почала підбурювати малят стати такими ж бешкетниками, як і вона, адже навчальна пора, на її думку – це час для веселих пригод.
Але найцікавіше трапилось наприкінці. За допомогою шаленої енергетики та бажання творити добро, діти, спільними зусиллями, змогли перетворити БЯкву на звичайну Букву Я. Усі відчули, що навчання та об’єднана робота дійсно можуть змінити світ навколо нас!
На завершення свята всі першокласники отримали невеличкі сюрпризи, як символ початку навчання і шляху до нових знань.
Ми сподіваємося, що наше чарівне свято стане незабутнім символом дитячої радості, дружніх зустрічей та веселощів і нагадуватиме дітям, що світ знань і фантазії завжди відкритий для них, а навчання може бути цікавим та захопливим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *