Тиждень інформації «Щасливий дар – творити для дітей!»

Із 18 по 22 вересня у миколаївській обласній бібліотеці для дітей проходив Тиждень інформації «Щасливий дар – творити для дітей!», присвячений письменникам й митцям, чий ювілей відзначається в 2023 році.

Відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів запросив своїх маленьких читачів-учнів  першого класу гімназії №13 на казковий інтерактив «Королівство казок Г. К. Андерсена».

Бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів  протягом тижня проводили для своїх читачів огляд літератури «Літературний кулькограй», під час якого і познайомили дітей із книгами-ювілярами 2023 року.

У відділі масової роботи та естетичного виховання відбулося відкриття виставки-знайомства «Ескізи дивовижного життя», присвяченої творчості музикантів, художників та акторів-ювілярів.

Якщо ж протягом цього тижня ви не мали змоги завітати до бібліотеки – не засмучуйтесь! Просто зараз ви можете ознайомитись із деякими електронними ресурсами, які були підготовлені в межах тижня інформації та розміщені на нашому сайті, а саме:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *