Інтерактивне свято «Козацька підкова щастя»

Чи відомо вам, хто такі козаки? Ну звісно ж відомо! А коли відзначають день українського козацтва ви теж знаєте? Діти-читачі нашої бібліотеки – учні Миколаївської гімназії №7, а також читачі Новоодеської бібліотеки – учні однієї з міських шкіл, із легкістю дадуть відповідь на будь-яке запитання про козаків, адже вони стали учасниками інтерактивного свята «Козацька підкова щастя», організованого Миколаївською обласною бібліотекою для дітей.
На святі, що проводилося два дні поспіль у різних бібліотеках, діти весело провели час: грали, танцювали, пісень співали. Ми дізналися більше про козаків, про їхній спосіб життя, про те, як ці мужні воїни боронили нашу Україну від ворогів. І справжню гетьманську булаву на власні очі бачили, а декому пощастило приміряти на себе образ справжнього козака!
Усі ми весело провели час, а наше свято стало справжньою казковою пригодою, де бібліотекарі, учасники, ведучі та навіть циганки Ляля і Рубіна об’єдналися, щоб провчити чортову дочку, яка захотіла викрасти гетьманську булаву!
Віримо, що нам вдалося створити веселий та незабутній захід, занурити дітей у чарівний світ української історії, традицій і дружби. Ця пригода закінчилася, але попереду на нас чекають не менш захопливі активності, які подарують гарний настрій, щире захоплення і здивування від веселих пригод!
Ми були раді завітати до читачів із Миколаївської області, а також – раді вітати кожного із вас у стінах нашої бібліотеки!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *