XR-виставка «Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда»

Наприкінці жовтня у всьому світі відзначають Тиждень медіаграмотності.
Команда @edAR спільно з НотаЄнота та за підтримки ICAР Єднання розробили XR-виставку «Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда».
 
XR-виставка докладно пояснює, як побудована система російської пропаганди, розвінчує відомі фейки та маніпуляції, що роками працюють проти України, і головне – показує, до чого це може привести на прикладах війни.
 
Виставка поєднує знайомий всім формат постерів з новітніми технологіями. Унікальні плакати виставки були створені з використанням штучного інтелекту, шляхом аналізу великого масиву даних на задану тему. Завдяки додатку edAR всі переваги 3D, AR та VR-досвіду будуть доступні глядачам без спеціальної техніки.
 
При наведенні смартфона на плакат мобільний додаток edAR активує та «оживляє» плакати. Глядач побачить 3D моделі, аудіо, відео та VR-портали, що спонукають його до поглибленого дослідження, занурення у тему та кращого запам’ятовування даних та фактів.
 
Цей новий інструмент протидії пропаганді з XR-технологією буде представлено в 5000 шкіл та громадських інституцій в Україні та ще 20 країнах світу.
 
Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна приєднується до національного марафону протидії пропаганді та щойно отримає ці унікальні плакати – одразу запросить усіх охочих на відкриття виставки!
 
Слідкуйте за новинами на сторінці бібліотеки!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *