Збірка оповідань «Демони бажань» від Anna Sofina

Миколаївська обласна бібліотека для дітей висловлює безмежну вдячність Anna Sofina за чудовий подарунок – збірку оповідань «Демони бажань». Талант сучасних авторів у створенні страшних історій зачарував нас і, ми впевнені – зачарує кожного читача, якому трапиться ця книга. Оповідання зачарують і занурять читачів у містичний світ неймовірних пригод.
До цієї збірки увійшло 11 страшних історій, серед яких – оповідання «Щоденник Вайлет» або «Arbatel de magia veterum», котре написала особисто пані Анна. Збірка «Демони бажань» стане для читачів нашої бібліотеки захопливою мандрівкою у світ темряви та невідомого, світ, де у кожного бажання є своя ціна,яку не кожен здатен сплатити; а кожна історія викличе нестримне хвилювання й азарт – якнайшвидше прочитати наступну.
Пані Анно, Ваша здатність створювати непередбачувані сюжети та передавати атмосферу таємничості робить цю збірку незабутньою. Дякуємо вам за те, що подарували нам і нашим читачам можливість відчути як мурашки бігають по спині з кожною новою сторінкою.
Ще раз величезне спасибі за цей надзвичайний дарунок. Ми з превеликим нетерпінням чекаємо на нові творчі звершення вашого пера!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *