#писулькивідмамульки

Миколаївська обласна бібліотека для дітей висловлює свою щиру подяку пані Руслані Лоцман, за надзвичайну, чудову книгу «#писулькивідмамульки», яку вона видала за сприяння Українського культурного фонду та з любов’ю подарувала нашій бібліотеці!
Книга є не просто збірником цікавих казок і віршиків для малят, а ще й сучасним блогом, оформленим у палітурку так, щоб навіть найменші наші читачі, котрі ще не навчилися читати, мали змогу познайомитися із творчістю пані Руслани.
Книга такого цікавого формату стане в нагоді ще й багатьом батькам, адже життєві історії багатодітної мами обов’язково надихатимуть кожного на творчі пошуки у методиці виховання власних дітей
Книга «#писулькивідмамульки» вдало поєднує цікаві історії з життя з реальністю сьогодення, нагадуючи нам про силу любові та надії, які незламно сяють в душі навіть у найтемніші часи.
Дякуємо пані Руслані за внесок у збагачення культурного доробку сучасних авторів та поповнення фонду нашої бібліотеки такою актуальною літературою, а також – Українському культурному фонду за сприяння в реалізації творчого потенціалу талановитих письменників!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *