Дякуємо пані Юлії Міненко за цінний подарунок

Миколаївська обласна бібліотека для дітей висловлює безмежну вдячність пані Юлії Міненко з м. Суми за подарунок – пакунок українськомовних книг різноманітної тематики, подарованих у межах акції зі збору книг для дитячих бібліотек Миколаївщини, які постраждали від російської агресії.
У реаліях сьогодення надзвичайно важливо підтримувати одне одного і робити посильний внесок у спільну Перемогу. Ми бачимо, як сусідня країна-агресор щодня намагається зруйнувати нашу культуру, відібрати дитинство у наших дітей, перетворити нас на неосвічену зграю, але, поки ми єдині – нікому це не під силу!
Відомо, що читання книг допомагає не лише понизити градус напруги від подій, що нас оточують, а й зберегти і примножити той рівень культури й духовності, який не дасть нам зламатися під тиском орди.
Дякуємо, пані Юлії за цінний подарунок. Кожна із подарованих книг неодмінно знайде свого читача у відновлених бібліотеках Миколаївщини!
А ми принагідно нагадуємо, що збір книг для дитячих бібліотек Миколаївщини, які постраждали від російської агресії триває! Якщо ви маєте бажання і можливість подарувати українськомовні книги з особистої колекції, просимо надсилати літературу на адресу:
54005,
м. Миколаїв,
вул. Спаська,66
(електронна адреса: lagina21@ukr.net)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *