Тиждень дитячого читання – 2024

Незвичайні пригоди звичайних книжкових героїв
Наприкінці березня в усіх бібліотеках України, що обслуговують дітей, розпочинається найважливіший тиждень для всіх-всіх поціновувачів книги – Тиждень дитячого читання!
От і наша Миколаївська обласна бібліотека для дітей протягом цілого тижня запрошувала своїх любих читачів поринути в магічний всесвіт української народної казки, під час інтерактивної театралізованої вистави «Незвичайні пригоди звичайних книжкових героїв».
Дітвора щиро раділа знайомству з пані Казкою; хвилювалася, коли Оленка Зміючка вкрала Чарівну книгу казок і, заручившись підтримкою лісового царя Оха, намагалася вкрасти ще й Яйце-Райце, аби, врешті, змінити фінал усім знайомих казочок на користь зла…
А як же всі раділи, коли Казка перемогла страшних Злиднів, а її помічникам – Лисичці-Сестричці та Козі-Дерезі – вдалося здолати Оленку й Оха та повернути Чарівну книгу казок!
А там вже і Яйце-Райце повернулося до своєї законної власниці – дівчини-чарівниці, бо в казці, як і в житті – добро завжди перемагає зло!
І жили всі довго та щасливо!
Невгамовні працівники нашої бібліотеки зробили все можливе, аби стара добра українська казка посіла особливе місце у великих серцях маленьких читайликів.
Ми щиро сподіваємося, що наші юні книголюби отримали багато позитивних емоцій, занурилися у чарівний світ українського фольклору та надихнулися ще раз прочитати улюблену казку, або – познайомитися з новою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *