«Книга-мандрівки. Миколаїв»

«…А хто бачив, як народжуються українські кораблі? Як шпигують за зірками в обсерваторії? І чи всі ахнули від кіммерійського городища, що процвітало в період Трої та єгипетських фараонів?» – цитата із «Книги-мандрівки».
Від імені Миколаївської обласної бібліотеки для дітей висловлюємо щиру подяку пані Ірині Тараненко за переданий у дар примірник «Книги-мандрівки. Миколаїв», присвяченої нашому рідному, героїчному, незламному місту!
Ми щиро вдячні пані Ірині за щедрий подарунок та неоціненний внесок – її самої та всієї творчої команди проєкту – у розвиток дитячої літератури. Подарована книга – не просто цікава та захоплива розповідь про Миколаїв, а й справжній скарб для юних читачів, який допоможе їм краще пізнати своє місто, його історію та культуру.
Особливо цінним є те, що автори приділили увагу нашому рідному Миколаєву, який зазнав так багато горя та руйнувань внаслідок війни, але не втратив своєї стійкості та віри у краще майбутнє. Нова книга стане джерелом знань та натхнення для дітей, які живуть у Миколаєві, а також у багатьох інших прифронтових містах.
Висловлюємо щиру вдячність команді проєкту «Книжечка-мандрівочка. Миколаїв» за їхній талант, щедрість та небайдужість до розвитку української дитячої літератури. Бажаємо подальших творчих успіхів і нових цікавих проектів про надзвичайні міста нашої України!
З повагою, колектив Миколаївської обласної бібліотеки для дітей
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *