Примірники журналів та книг на екологічну тематику

Миколаївська обласна бібліотека для дітей від щирого серця дякує ТОВ «Центр екологічної освіти та інформації» за корисний та актуальний подарунок – примірники журналів та книг на екологічну тематику.
Щедрість наших друзів збагатить бібліотеку цінними й актуальними матеріалами та значно розширить можливості наших юних читачів для вивчення та пізнання довкілля.
Це надзвичайно важливо, адже екологічна освіта та виховання свідомої екокультури у дітей є ключем до збереження нашої планети для майбутніх поколінь.
Завдяки цим книгам наша бібліотека зможе стати справжнім центром екологічного просвітництва й популяризації бережливого ставлення до навколишнього середовища.
Ще раз висловлюємо глибоку вдячність ТОВ «Центр екологічної освіти та інформації» за підтримку та щиру турботу про екологічну свідомість юних громадян.
Миколаївська обласна бібліотека для дітей отримала від ТОВ «Центр екологічної освіти та інформації» багато корисної літератури на екологічну тематику.
Зокрема це:
1. Науково-популярний журнал «Екологічний вісник».
2. Книга «Екологічно дружні технологічні рішення для місцевих громад щодо поводження з відходами: збірка матеріалів Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»».
3. Книга «Дорожня карта реалізації Закону України «Про управління відходами»: збірка матеріалів Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»».
4. Бібліотека ВЕЛ.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *