Інформаційне кафе «Світ особливого дитинства»

17 квітня на інформаційному кафе «Світ особливого дитинства» до Миколаївської обласної бібліотеки для дітей завітали фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр 4» Миколаївської міської ради.
Під час зустрічі ми з нашими гостями обговорили питання інклюзії, реалізації та утримання прав дітей з особливими потребами.
Бібліографіня відділу довідково-бібліографічної та інформаційної роботи Коваль Наталя ознайомила учасників зустрічі з рекомендаційним списком літератури «Світ особливого дитинства» Вип.2 – виданням, у якому представлено літературні джерела, що висвітлюють питання інклюзивності в художній літературі».
До уваги гостей були представлені твори українських і зарубіжних авторів у яких головні герої – діти та підлітки з особливими освітніми потребами.
Очільниця, Коваленко Валентина, разом із спеціалістами Центру, ознайомилася з методичною літературою, експонованою на викладці «Інклюзивне навчання: рівні можливості для кожного».
Наприкінці зустрічі працівників Центру подарували бібліотеці карткової ігрової методики «Створюю коло безпеки. Інформуй про (не)насильство» яку презентувала фахівчиня центру Зінченко Олександра, а колега пані Олександри, Наталя Літвінова, подарувала свою авторську книжечку «Осіннє чаювання».
Творча зустріч пройшла цікаво і змістовно, в теплій дружній атмосфері, зі складанням спільних планів на майбутнє, які, маємо надію, обов’язково реалізуються!
Ми завжди раді новим друзям, будемо чекати на нові зустрічі!
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *