Презентація книги Анастасії Харченко

18 квітня Миколаївська обласна бібліотека для дітей перетворилася на справжній портал до Африки! Там, де, на думку більшості людей, зазвичай панує тиша й шепіт перегортання сторінок, сьогодні вирували емоції та захоплення. Все завдяки презентації книги Анастасії Харченко «Якось в Африці», яку письменниця, разом із працівницями відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів провели для маленьких читайликів.
Пані Анастасія з легкістю заволоділа увагою дітей, зачарувала їх щирими розповідями про своє дитинство, любов до читання та тварин.
Щоб розім’ятися та зануритися в атмосферу Африки, дітям запропонували веселу руханку «Африка». Їхні рухи та дзвінкий сміх наповнили бібліотеку радістю та позитивом.
До заходу долучилася й ілюстраторка книги Ганна Цюпко, яка, на жаль, не змогла бути присутньою особисто. Її щире відеозвернення до дітей стало ще одним приємним сюрпризом презентації.
Після захопливої розповіді та руханки, діти мали можливість не лише пограти в цікаву гру «Крокодил», а й під час майстер-класу – розмалювати на свій смак ілюстрації з нової книги. Їхні творчі роботи стали справжніми витворами мистецтва, відображенням уяви та емоцій маленьких читачів.
Кульмінацією заходу стала автограф-сесія, де кожен охочий мав можливість придбати книгу, здобути омріяний автограф від авторки та сфотографуватися з нею.
Наостанок, усі разом занурилися у неймовірний світ «Смугастої казки», яка також увійшла до збірника «Якось в Африці». Ця зворушлива історія стала чудовим завершенням презентації, залишивши у серцях дітей незабутні враження та любов до читання.
Презентація книги «Якось в Африці» стала справжнім святом для читайликів нашої бібліотеки. Це не лише чудова можливість познайомитися з цікавою книгою, а й шанс розвинути уяву, креативність та любов до літератури!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *